Turvallinen lääkehoito -sivuston UKK-palsta on päivitetty

11.1.2022 11:00

Turvallinen lääkehoito -oppaan implementointiprojekti päättyi vuoden 2021 lopussa, mutta lääkitysturvallisuustyö jatkuu Fimeassa edelleen. Jatkossakin yhteistyötä tehdään muun muassa muiden viranomaisten, Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksen sekä sidosryhmien kanssa.

Uusia usein kysyttyjä kysymyksiä Turvallinen lääkehoito -sivustolla

Osana Turvallinen lääkehoito -oppaan implementointiprojektia Fimea, Valvira ja AVI julkaisivat kesäkuussa 2021 Usein kysytyt kysymykset -palstan Fimean Turvallinen lääkehoito -sivustolla. UKK -palstaa on nyt täydennetty uusilla usein kysytyillä kysymyksillä. Palstalta löytyy nyt vastaus esimerkiksi siihen, voiko lähihoitajaopiskelija antaa valmiiksi jaettuja huumausaine- ja pkv-lääkkeitä asiakkaalle tai potilaalle.

Fimea kiittää yhteistyötahoja

Turvallinen lääkehoito -oppaan implementointiprojektin päättyessä on tullut aika kiittää kaikkia yhteistyötahoja ja tilaisuuksiin osallistuneita henkilöitä. Fimea toivoo hyvin alkaneen yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina.

Jatkossa valvontaan liittyvät kysymykset voi toimittaa asianomaiseen virastoon, yhteystiedot alla.

Turvallinen lääkehoito -sivusto (fimea.fi)

Lisätietoja

Emilia Laukkanen, projektipäällikkö, Fimea
[email protected]

Mervi Kolari, ylitarkastaja, Valvira
[email protected]

Irja Hemmilä, ylitarkastaja, Valvira
[email protected]

Paula Hevosmaa, ylitarkastaja, AVI
[email protected]

Virastojen yhteystiedot

Valvira: www.valvira.fi, kirjaamo(at)valvira.fi

Aluehallintovirastot: www.avi.fi, kirjaamo.etela(at)avi.fi, kirjaamo.ita(at)avi.fi, kirjaamo.lappi(at)avi.fi, kirjaamo.lounais(at)avi.fi, kirjaamo.lansi(at)avi.fi, kirjaamo.pohjois(at)avi.fi

Fimea: www.fimea.fi, kirjaamo(at)fimea.fi