Sinustako valviralainen?

Avoimet tehtävämme löydät valtiolle.fi-sivustolta, jossa voit jättää hakemuksen ja muokata sitä aina hakuajan päättymiseen saakka. Hakuaika tehtävissämme on aina vähintään 14 vuorokautta. Julkaisemme tiedon avoimista tehtävistämme aina myös verkkosivuillamme, Valviran sosiaalisen median kanavissa sekä ajoittain muissakin kanavissa, kuten Helsingin Sanomien yhteisilmoittelussa. Lisätietoja avoimista tehtävistämme saat hakuilmoituksessa nimetyltä henkilöltä/henkilöiltä.

Rekrytointiprosessi

Hakuajan päättymisen jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman pian ja kerromme rekrytointiprosessin etenemisestä. 

Kun olemme käyneet hakemukset läpi, olemme haastateltaviin yhteydessä puhelimitse. Muille hakijoille ilmoitamme prosessin etenemisestä sähköisesti. Haastattelut pidetään paikan päällä toimipisteillämme tai Skypen/Teamsin välityksellä. Osassa rekrytoinneista hyödynnämme myös RecRight-videohaastattelua. Kun rekrytointiprosessi on päättynyt, toimitamme nimityspäätöksen kaikille hakijoille. 

Tehtävästä riippuen teetämme turvallisuusselvityksen haastatteluvaiheen jälkeen ennen päätöksentekoa. Turvallisuusselvityksen sekä henkilö- tai soveltuvuusarviointien mahdollisesta käytöstä ilmoitetaan aina hakuilmoituksessa. Kun rekrytointiprosessi on päättynyt, toimitamme nimityspäätöksen kaikille hakijoille. 

Korkeakouluharjoittelu

Meillä Valvirassa on vuosittain yli 20 eri alojen harjoittelijaa monipuolisissa tehtävissä. Koska harjoittelun tarkoituksena on tukea opintoja, otamme harjoitteluun ainoastaan opiskelijoita. Harjoittelijoita on ympäri vuoden, mutta suurin osa harjoitteluista painottuu touko-elokuulle.

Ilmoitamme harjoittelupaikoistamme valtiolle.fi-sivustolla.  Lisäksi julkaisemme tiedon avoimista paikoistamme Valviran sosiaalisen median kanavissa.